Söder & Co förvärvar Premier Service Sverige AB

Pressrelease 2019-02-14

Borås/Trollhättan 14 februari 2019: 

På fredagen den 8 februari, på Vinge Advokatbyrå i Göteborg, signerades avtalet av Magnus Fridebo, vd på Söder & Co och K-G Granaas, vd på Premier, om ett samgående mellan de bägge bemanning- och rekryteringsbolagen. ”Man kommer till en punkt när man antingen måste satsa fullt med att anställa och investera mycket i infrastruktur för att fortsätta utvecklingen eller att hitta en samarbetspartner som man funkar med. Det skall bli oerhört kul att få fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med Söder & Co” säger K-G Granaas. K-G Granaas, som varit med och grundat Premier 1993 och har drivit verksamheten sen dess. ”Det klickade genast när vi inledde diskussionerna om ett samgående i slutet av förra året. För Söder & Co blir det en perfekt match och Premiers geografiska område kompletterar de områden där vi saknade etablerade kontor” säger Magnus Fridebo. Han fortsätter: ” Vi är oerhört glada över vårt nya tillskott i familjen”.

Söder & Co har genom förvärvet av Premier etableringar i Trollhättan, Göteborg, Borås, Uddevalla, Skövde, Lidköping, Vårgårda, Falköping, Ulricehamn, Kinna, Jönköping, Vetlanda, Eksjö, Oskarshamn och Stockholm och med en sammanlagd omsättning om ca 680 MSEK.

Frågor om samgåendet besvaras av Magnus Fridebo, vd – Söder & Co på tel. 070-471 08 51 eller magnus.fridebo@soderco.se samt Kjell-Gunnar Granaas, vd – Premier på tel. 0520-470057 eller e-mail k-g.granaas@premier.se

PAW Capital Partners var säljarens rådgivare.